Daikin Klima Fiyatları 2014

20 Haziran 2014 Cuma

Daikin klima fiyatları 2014 yılı itibariyle tüketiciler ile buluşturuldu. Büyük televizyon reklamları ile yaza başlangıcı sağlam yapan Daikin, geniş ürünü gamı ile dikkatleri üzerine çekti. Eğer sizde klima almayı düşünüyorsanız fakat hangi model hangi marka alacağınıza bir türlü karar veremediyseniz sizi Daikin klimanın üstün özellikleriyle tanıştırma vakti gelmiş demektir.

Hem ısıtma hem de soğutma konusunda sizi tatmin edecek olan Daikin klima, seri halinde sunulan modelleriyle gerçekten büyük beğeni topladı. Şimdi o modellerden bazılarını Daikin klima fiyatları 2014 yazımızda sizlerle buluşturacağız.


Daikin Enjoy FTXN35L (10.900 Btu/h) R410A A Enerji İnverter Duvar Tipi Split Klima



Enjoy serisinin nadide bir ürünü olan bu klima söylediğimiz gibi hem ısıtma hem de soğutma konusunda oldukça iyi bir performans sunuyor. Cihazın ısıtma kapasitesi: 11.900 BTU. Soğutma kapasitesi ise 10.900 BTU. A enerji sınıfına sahip bu klima modeli inverter ve nem alma özellikleriyle ne kadar kaliteli olduğunu ispatlıyor. Ücretsiz montaj ve 3 yıl garantiyle sunulan Daikin Enjoy FTXN35L klima, bunca üstün özelliğine ve kaliteli yapısına göre oldukça uygun fiyata satılıyor. Online alışveriş sitesinde yanında 100 TL indirim kuponu hediyesiyle satılan cihaza ulaşmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.



Daikin Zhara FTXB25A (8.500 Btu/h) R410A A Enerji İnverter Duvar Tipi Split Klima



Şimdiki tanıtacağımız model ise Zhara serisinden daha düşük BTU değerine sahip yine aynı kaliteli bir klima. Duvar tipi split bir klima olan Daikin Zhara FTXB25A bünyesinde inverter teknolojisini barındırmaktadır. Bir önceki model gibi bu modelde de ücretsiz montaj kolaylığı sunulmaktadır. Cihazın soğutma kapasitesi: 8.500 BTU iken ısıtma kapasitesi: 11.200 BTU olarak ayarlanmış. Bir önceki modelde olduğu gibi yine 3 yıllık bir ürün garantisi bulunmaktadır. Daikin klima fiyatları 2014 yılında hangi seviyelerde? Öğrenmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.



Daikin Zhara FTXB60A (21.200 Btu/h) R410A A Enerji İnverter Duvar Tipi Split Klima



Yine Daikin Zhara serisi bir cihazla karşınızdayız. Fakat bu seferki klima daha güçlü bir grafik çiziyor. Daha geniş alanların iklimlendirilmesinde kullanılabilir. Örneğin geniş bir salonunuz varsa ve çok eşyalı bir eve sahipseniz hem kışın hem de yazın Daikin Zhara FTXB60A klima modeliyle rahat bir nefes alabilirsiniz. Isıtma ve soğutma alanlarında A enerji sınıfıyla hizmet veren cihaz, inverter teknolojisiyle çalışmaktadır. Duvar tipi split klima kategorisinde yer alan bu iklimlendirme cihazı 3 yıl garantiyle ve ücretsiz montaj kolaylıklarıyla satışa sunulmuştur. Cihazın güncel fiyatına aşağıdaki linkten ulaşabilir, dilerseniz satın alabilirsiniz.


Diğer tüm Daikin klima modellerini incelemek isterseniz http://www.buroteknik.com/klima.html/Daikin/528-1421 internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Ara

Facebook