Daikin Klima Nasıl?

24 Haziran 2014 Salı

Daikin klima nasıl? Sorusuna cevap vermek için önce soru soran kişinin neresi için satın almak istediğini öğrenmek lazım. Ayrıca Daikin klima bir çok modeliyle satılmaktadır. Bu yüzden önce ortam için en uygun modeli belirleyip daha sonra onu kullanan kişilere görüşlerini sorabilirsiniz. Ama ben bu soruya genel olarak Daikin klimalar nasıl? Gözüyle bakıyorum ve o şekilde cevaplamak istiyorum.

Hepimizin de bildiği gibi bu yıl Daikin, televizyon reklamlarıyla herkesin dikkatini çekti. İnsanların Daikin klima modellerine olan bakışı bu yaratıcı ve hoş reklamla olumlu yönde artış gösterdi diyebiliriz.4 farklı alandaki uzmanın bir araya gelmesiyle oluşan reklamda slogan; "Uzmanlar Dünyanın Klima Uzmanı Daikin'ı Seçti" cümlesiydi. Peki, bu uzmanlar arasında kimler var?

  • Volkan Işık - Performansın Uzmanı
  • Bahar Korçan - Tasarımın Uzmanı
  • Asaf Şafak Akat - Ekonominin Uzmanı
  • Ozan Doğulu - Sesin Uzmanı
Daikin klima kendi alanında uzman olan bu 4 ismi bir araya getirip oldukça yaratıcı ve dikkat çeken bir reklam filmi yayınladı. Kalitesini herkese anlatmak isteyen marka amacına ulaştı mı? Burasını ancak Daikin tarafından bir açıklama gelirse bilebiliriz. 

Sektöründeki 90 yıllık tecrübesini Türkiye'ye yansıtan Daikin klima, uzmanlığın ne kadar önemli olduğunu bu reklam filmiyle tüketicilere de göstermiş oldu. 4 farklı alandaki 4 uzmanla oluşturulan bu yeni kampanya sayesinde tüketici de klima seçerken nelere dikkat etmesi gerektiğini öğrenmiş oluyor. Kampanyalı Daikin klima satın almak isteyenler elini çabuk tutmalı. 100 TL indirim kuponlu ürünler tükenmek üzere. Dünyanın klima uzmanı Daikin ürünleri için http://www.buroteknik.com/klima.html/Daikin/528-1421 internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Ara

Facebook