Daikin Klima Servisi

21 Haziran 2014 Cumartesi

Daikin klima servisi tüketicilere satış sonrasında profesyonel hizmet sunmaktadır. Aldığınız cihazda oluşabilecek tüm arızaları gidermek ve klimanın standart çalışma prensibine devam ettirmek için çalışmaktadır. Piyasada yetkili servisler olduğu gibi bir de özel servisler bulunmaktadır. Eğer Daikin klima servisi arıyorsanız ve cihazınızın henüz garantisi bitmediyse mutlaka yetkili servisler ile görüşmelisiniz. Çünkü anlaşma gereği garanti süresince servisten ücretsiz yararlanabilirsiniz. Ayrıca özel servislerden alacağınız hizmet sonrasında cihazınız garanti kapsamı dışında kalacaktır.

Daikin Klima Servisi İstanbul

Daikin Klima Servisleri İstanbul

Üretici firmanın Türkiye'de onlarca farklı noktada yetkili servisi bulunmaktadır. Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsanız daha şanslı olduğunuzu düşünebilirsiniz. Çünkü Daikin klima servisleri İstanbul'un her noktasında hizmet veriyor. Yukarıda gördüğünüz resim İstanbul'da servislerin harita üzerindeki dağılımı. O kadar yoğun ki haritada neredeyse yan yana görünüyor.

Daikin Klima Servisi Ankara

Daikin Klima Servisleri Ankara

Şimdiki resimde de Daikin klima servisi Ankara bölgesi dağılımını görüyorsunuz. Yine oldukça yoğun bir şekilde hizmet veren bir servis ağı bulunuyor. Üretici firma hem satış hem de satış sonrasında tüketicilere sorunsuz hizmet vermek için uğraşıyor. Sizi yine uyarıyorum. Eğer bir Daikin klima aldıysanız ve sorun ile karşılaştıysanız mutlaka yetkili servislere başvurunuz. Özel servisler sorun yok derler ve tamir yapıp sizden para talep ederler. Ama sonrasında garanti kapsamı dışında bir ürün ile her sorun da özel servise gitmek zorunda kalırsınız. 

Daikin Klima Servisi İzmir

Daikin Klima Servisleri İzmir


Daikin klima servisi İzmir'i de boş geçmemiş. Yine İzmir'in neresinde olursanız olun bir yetkili servis bulabilme ihtimaliniz var. Size en yakın yetkili servisleri http://www.daikinbayi.com/servis internet adresinden bulabilir ve sorunlarınıza hem ücretsiz hem de profesyonel çözümler bulabilirsiniz. 

Ben daha klima almadım ne servisinden bahsediyorsun diyenler varsa onları da düşündüm :) Daikin klima almak isteyenler en ucuz fiyatları http://www.buroteknik.com/klima.html/Daikin/528-1421 internet adresinde bulabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Ara

Facebook